19. 5. 2024   |   svátek má Ivo
 

Zapomenuté heslo › Domácí drůbeží paštika z jater

Název Množství a jednotka
kuřecí játra 500 g
máslo 125 g
cibule 1 ks
česnek 3 stroužky
smetana 6 lžic
Zobrazit všechny ingredience

Kuchyně: česká
Příprava: 20 min.
Vaření: 15 min.
Jarča



Postup
Játra umyjeme a nakrájíme na menší kousky. Na pánvi rozehřejeme 1 lžíci másla, přidáme oloupanou na drobno nakrájenou cibuli, česnek a po chvilce nakrájená játra. Opékáme do měkka.
Necháme vychladit a v mixéru rozmixujeme s rozměklým zbylým máslem a smetanou. Naplníme do kelímku.


 


RECEPTY

Kuřecí játra na víně s fenyklem a jasmínovou rýží

Postup: Kuřecí játra opláchneme, osušíme papírovou utěrkou, ostrým nožem odstraníme... zobrazit recept

RECEPTY

Krémová česnečka

Postup: Česnek prolisujeme a zpěníme na másle. Česnek se nesmí připálit, zhořknul by.... zobrazit recept

RECEPTY

Oříško čokoládové trubičky

Postup: Na vál si dáme prosátou hladkou mouku, mletý cukr, rozkrájené máslo, mleté... zobrazit recept

RECEPTY

Bílá zelná polévka

Postup: Hlávkové bílé zelí (půl střední hlávky nebo jednu malou celou) rozkrojíme,... zobrazit recept

RECEPTY

Smažené žampióny

Postup: Žampiony oloupeme, odkrojíme nožičky / ty můžeme použít do polévky/ a obalíme v... zobrazit recept

VÝŽIVOVÁ PORADNA

Jak funguje naše tělo

Víte, že podle posledních výzkumů výskytu obezity v České republice má 35%... zobrazit článek

ESHOPY

Nábytekeu.cz - kuchyňské linky

Velký výběr kvalitních a levných kuchyňských linek od dodavatelů z EU. Většina...